• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Sex drenthe wijd opengesperde kut

Karon Zakrzewski   / 03/01/2018

sex drenthe wijd opengesperde kut

De strelende vingers onder mijn zak verhoogden het genot en binnen no-time spoten grote klodders zaad over de handen en tegen de buik van mijn zus die nog steeds in mijn nek zat te hijgen. Zachtjes trok ze nog even door tot ook de laatste restjes zaad op de vochtige bosgrond uiteen spatten.

Nog nauwelijks bekomen van de schrik, hoorde ik haar zeggen: Ze masseerde haar borsten, keek mij aan en vroeg; "Nou, ben je haar klaar voor? Langzaam spreidde zij haar opgetrokken benen en voor het eerst keek ik recht in een opengesperde kut. Mijn kanon stond op barsten en voorzichtig ging ik door de knieën. Voor mijn zus had ik even geen aandacht meer en ik kroop tussen de dijen van Inge die haar hand in mijn nek legde en mij boven op zich trok.

Haar hand dirigeerde mijn harde pik naar haar gleufje en terwijl zij mij begon te zoenen, voelde ik het topje van mijn eikel tegen haar schaamlippen botsen.

Ze legde haar vinger boven haar klitje en trok zo haar schaamlippen iets verder open. Hoewel ik duizelig was van geilheid, behield ik mijn kalmte en voorzichtig drong ik haar nauwe grotje binnen. Inge kwam mij met stootbewegingen tegemoet en al gauw lagen wij in eendrachtige samenwerking heerlijk te wippen. De wetenschap dat mijn stijve lul in een meisjeskut op en neer bewoog en het heerlijke gevoel om voor het eerst echt te neuken, was onbeschrijfelijk.

Steeds sneller begon ik te bewegen en Inge bewoog met mij mee tot zij sneller begon te ademen en ik krampen van genot mijn ballen deden samentrekken. Steunend kregen wij vrijwel tegelijk ons orgasme en pas toen mijn zus naast Inge knielde en haar zoende, was ik weer bewust van haar aanwezigheid. Hijgend rolde ik van Inge af en staarde op mijn rug naar de blauwe lucht mij nauwelijks nog bewust van de wereld om mij heen. Ik verwachte een reactie, een woord een geluid, maar er gebeurde niets.

Minutenlang lag ik na te hijgen tot ik Inge zachtjes hoorde kreunen. Ik kroop overeind en zag hoe mijn zus tussen de benen van Inge gebukt zat en haar kutje likte. Dan weer likte zij haar schaamlippen en dan weer zoog zij aan haar klitje, maar niets werd overgeslagen. De aanblik van de strakke kont van mijn geile zus en de opengesperde flamoes van Inge maakte mij zo geil dat ik mijn derde erectie van de dag kreeg.

Voorzichtig kroop ik op mijn knieën achter Marije die zichzelf achterlangs vingerde terwijl zij haar vriendin befte. Mijn vingers vervlochten zich met die van mijn zus en samen bewerkten wij haar van geil druipende grotje.

Tot ik het niet meer hield en ik mijn leuter ter hand nam en mijn eikel doelbewust tussen haar schaamlippen stak. Wees lief voor je zusje en ram die paal van je naar binnen. Oh wat geil, Jezus wat ben ik geil. Ze begon nu te kreunen en voor de derde keer verzamelden de spermatozoïden zich in mijn zak om in een snelle spurt hun weg naar de uitgang te vinden.

De meiden likten mijn pik keurig schoon en alle geil en kutvocht verdween als sneeuw voor de zon. Mij werd nog even geleerd hoe ik moest beffen en Inge vond dat Marije maar geluk had met een altijd gewillige pik die zich slechts op èèn slaapkamerdeur afstand bevond. Nadat ik haar plechtig had beloofd dat zij mij dacht en nacht mocht storen voor een eventuele beurt, legde zij zich neer bij het gegeven dat Marije iets meer mazzel had dan zij.

Gelaten hoorde ik het aan in de wetenschap dat degene die echt geluk had gehad ik was. De Bikerclub - 16 Door: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma. Dame Aan De Toog - 2 Door: Gescheiden En Gefrustreerd - 2 Door: Twee Onder één Kap - 4 Door: Het Volleybalteam - 24 Door: Pleegouders - 11 Door: Twee Onder één Kap - 3 Door: Nauwelijks voelbaar raken haar vingertoppen de huid van mijn knalharde pik maar het is genoeg om mijn lichaam te doen gloeien.

Om mij te kunnen aanraken, heeft Nalini voorover moeten buigen en is zij opgestaan van de bank en ook ik sta op. Een beetje geschrokken kijkt zij mij aan en trekt haar hand terug. Onmiddellijk pak ik haar dunne pols en breng haar hand weer naar mijn pik. In haar ogen zie ik een mix van emoties. Angst maar ook opwinding, onzekerheid maar ook vastberadenheid, ze worstelt duidelijk met haar gevoelens en een klein stemmetje, diep binnen in mij, fluistert: Ik voel hoe haar vingers zich direct rond mijn lange lat sluiten en weet dat ik de juiste snaar heb geraakt.

Tergend langzaam breng ik mijn hoofd in haar richting en terwijl zij haar ogen sluit en haar lippen zich als vanzelf licht openen, fluister ik nog snel: Ik begin onmiddellijk wild te tongen en breng ondertussen haar hand weer naar mijn stijve leuter die zij weer had losgelaten op het moment dat ik mijn geile belofte uitsprak.

Mijn zoen wordt verrassend gulzig beantwoord en alleen omdat ik weet dat het een hoger doel dient, ben ik staat om mij na enige tijd los te rukken van Nalini's heerlijke mond. Als ik mij naakt in de stoel laat zakken om toe te gaan kijken hoe mijn buurmeisje zich uitkleedt, zie ik enige aarzeling. Terwijl ik mijn immens stijve paal vastpak en er eens goed voor ga zitten, hoor ik mijzelf bassen: Eigenlijk ben ik iemand die van mening is dat seks plezier voor twee of meer zolang dat plaatsvindt op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds respect, maar ik heb het gevoel dat de situatie erom vraagt dat er in dit geval iemand duidelijk de leiding neemt.

Ondanks haar leeftijd, is het volstrekt duidelijk dat het voor Nalini allemaal nieuw is en dat ze wordt heen en weer geslingerd tussen een brandend verlangen en nieuwsgierigheid enerzijds en angst voor het onbekende en een innerlijke weerstand door haar afkomst anderzijds. Verwachtingsvol kijk ik naar haar en ik zie haar handen trillen als zij zich uiteindelijk toch langzaam begint uit te kleden.

Afgezien van mijn keiharde staaf, probeer ik de opwinding die zich van mij meester maakt, zo goed als mogelijk te camoufleren. Als zij uiteindelijk naakt en met gesloten ogen voor mij staat, weet ik dat ze er klaar voor is. Kleine maar keiharde tietjes waarvan de ongelooflijke lange harde en donkere tepels verraden hoe opgewonden ze is. Lange benen, slanke heupen en een schitterende gladde en egaal lichtbruine huid.

De enorme dot gitzwart poetskatoen die zich op haar onderbuik bevindt is het enige wat ervoor zorgt dat het beeld niet perfect is. Ik sta op, strek mijn hand uit die aarzelend wordt geaccepteerd door Nalini. Dan trek ik haar met een ruk naar mij toe en grijp tussen haar benen. Even later staan we in de badkamer en zeg ik tegen Nalini dat ze op de rand van het bad moet gaan zitten.

Als ik schaar, scheerschuim en scheermesje heb gepakt, kniel ik voor haar neer, glimlach naar haar en zeg: Als alles redelijk gekortwiekt is en ik haar schaamlippen eindelijk een beetje kan zien, smeer ik rijkelijk scheerschuim over haar onderbuik en begin haar te scheren. Als ik naar voren buig en de binnenzijde van haar dijen begin te scheren, zie ik haar donkere kutje zich vlak voor mijn ogen openen.

Ik kan mij nauwelijks bedwingen om mij er niet op te storten maar ik houd mij in. Voorzichtig scheer ik haar schitterend gevormde schaamlippen en de omgeving van haar goddelijke klitje net zolang tot alles glad is en dan smeer ik haar naakte kutje in met babyolie.

Ik begin haar schaamlippen te strelen en haar benen gaan steeds verder uit elkaar, Als ik een vinger in haar kutje laat glijden, merk ik dat die kletsnat is en als ik nog verder naar voren buig en haar knopje begin te likken, hoor ik haar zachtjes kreunen.

Steeds sneller gaat mijn vinger in haar strakke poesje op en neer en als ik een tweede vinger toevoeg en het tempo nog eens opvoer, gaat ze steeds sneller ademen. Maar daar neem ik geen genoegen mee. De reactie komt direct. Als ik even snel opkijk, zie ik dat Nalini met gesloten ogen en zwaar ademend zit te genieten.

Al redelijk snel en voor mij totaal onverwacht, stokt haar adem, slaakt ze een diepe grom en duwt mijn hoofd keihard tegen haar druipende grotje. Als ik ben opgestaan zit ze verdwaasd op de rand van het bad met een blik in haar ogen of ze amper kan begrijpen wat haar net is overkomen. Om haar niet de kans te geven zich te bedenken en om het moment optimaal te benutten, pak ik mijn stijve pik en breng die voor vlak voor haar gezicht.

Geschrokken kijkt ze eerst naar die grote dikke pik vlak voor haar en vervolgens naar mij. Langzaam openen haar lippen zich en ik duw mijn bekken naar voren. Een beetje onhandig probeert Nalini de eerste aarzelende stappen op het pijppad te zetten. Als ik haar heb uitgelegd hoe en wat ze moet doen, gaat het al iets beter.

Niet echt goed natuurlijk maar het idee dat zij mijn stijve pik in haar mond heeft, is op dat moment belangrijker dan het genot dat zij mij fysiek schenkt. Na een tijdje zeg ik dat genoeg is want ik wil mijn kruit niet te vroeg verschieten. Om haar een beetje op haar gemak te stellen maar ook omdat ik het zelf gewoon erg lekker vind, begin ik haar weer te zoenen.

Ik leg eerst mij handen op haar kont en trek de konthelften een beetje uit elkaar maar als ik haar harde tepels in mijn borstkas voel prikken, gaan mijn handen naar voren en daarna naar boven. Ik ga achter haar staan, duw mijn harde pik tegen haar naakte rug en pak, vanaf achteren, haar lange harde tepels tussen duim en wijsvingers.

Ik trek er licht aan en Nalini draait haar hoofd naar achteren om mij te zoenen, Buiten onze wederzijdse monden, vinden onze tongen elkaar in een woeste, wilde dans. Ik zie hoe mijn directheid haar laat schrikken maar dat is nou net mijn bedoeling. Heel bewust beschrijf ik in detail wat ik wil doen en gebruik daarbij woorden die Nalini normaliter zouden hebben doen blozen.

Als ik even later in de woonkamer tegen Nalini zeg dat ze achterover op de tafel moet gaan liggen, haar benen moet spreiden omdat ik haar wijd open gesperde kale kutje goed wil zien en ze doet het onmiddellijk, weet ik dat ik mijn doel bereikt heb.

Mijn mooie, onbereikbare buurmeisje is niet alleen bereikbaar geworden maar is ook op slag veranderd in een heerlijk geil en gewillig sletje.

Ik neem plaats tussen haar dijen schuif naar voren en heel voorzichtig duw ik mijn eikel tussen haar schaamlippen. Haar ranke bovenlichaam wijst schuin omhoog. Haar kont ligt op de rand van de tafel en haar gespreide benen hangen naar beneden. Ik zie hoe zij, met een mengeling van angst, opwinding en ongeloof toekijkt hoe mijn purperen knop haar schaamlippen langzaam uiteen duwt.

Haar tepels staan recht vooruit, als twee kleine kruisraketjes die op het punt staan te worden afgevuurd. Ik leg mijn handen op haar dijen en duw mijn grote, dikke en snoeiharde pik millimeter voor millimeter haar immens strakke schede binnen.

Ze hapt naar adem en kijkt met schrikogen naar de plek waar haar schaamlippen zich rond mijn stam knellen. Ben ik de eerste? Haar aanvankelijk timide klinkende “ja”veranderd in een schreeuw als ik haar maagdenvlies met een krachtige stoot doorboor. Heel kort stribbelt Nalini een beetje tegen maar als ik stug blijf doorgaan, veranderen haar bewegingen van tegenwerkend naar coöperatief. Haar mond staat open en in haar ogen staat zowel ongeloof als opwinding te lezen.

Ze beweegt zelfs haar heupen licht naar voren en kantelt, telkens als ik haar diep penetreer, haar bekken. Ik hoor een diepe grom. Vertwijfeld kijkt Nalini me aan en ik pak haar tepels tussen duim en wijsvingers. Haar kleine tietjes zijn net twee kegeltjes als ik aan haar tepels trek en terwijl ik haar steeds sneller en dieper neuk. Wat lekker, wat is dit lekker.

Wil je geneukt worden door mij? Spuit me vol, toe dan Ineens wordt mij duidelijk dat dit was waar het arme meisje al tijden van had gedroomd. Ik had alleen maar in werking gezet wat al jaren onder de oppervlakte borrelde.

Mijn mooie buurmeisje was een slapende vulkaan van wellust en ik had de mazzel toevallig op het juiste moment en de juiste plaats te zijn. Het is een fantastische ervaring om mee te maken. Afgezien van het megageile beeld van een naakte Nalini die met wijd gespreide benen en open gesperd kaal kutje ruggelings op een tafel ligt terwijl mijn dikke pik tussen haar, tot nu toe, maagdelijke schaamlippen heen en weer schuift, is er ook nog de wetenschap dat ik de eerste ben die haar strakke schede mag binnendringen.

Dat zij mijn buurmeisje is die ik heb zien opgroeien en het besef dat de jonge vrouw waar ik rücksichtslos mijn lusten op sta te botvieren, een voor haar levensgroot taboe seks voor het huwelijk doorbreekt, maakt dat deze erotische belevenis alle voorgaande overstijgt en dan heb ik het nog niet eens gehad over ons leeftijdverschil.

Het frêle lichaam van mijn getinte buurmeisje begint alle teken te vertonen van een naderend orgasme en terwijl ik weer haar tepels vastpak en er aan trek, voer ik het tempo op. Ik ben haar nu als een waanzinnige aan het palen en laat alle reserves varen. Haar lichaam, schudt, trilt en schuift heen en weer bij elke, keiharde, diepe stoot die ik plaats.

Het meisje reageert door haar mond wijd open te sperren en haar ogen draaien weg alsof ze flauw valt. Haar kleine tietjes zijn tot een maximum uitgerekt en de aders in haar nek zijn gezwollen. Ze maakt een geluid dat het midden houdt tussen een kat die levend wordt gevild en een emotionele snik als ik hijg: Neem mijn zaad, ik spuit je vol aaaaaahhhhhh.

Ze kermt, ze jankt, ze lacht, ze huilt en ze kreunt, alles tegelijk maar de blik in haar ogen en de uitdrukking op haar gezicht zeggen mij het meest. Ik zie een jonge vrouw die op dat moment niet alleen een stukje hemel ziet, maar die ook beseft dat dit is wat ze veel vaker wil.

. Dan weer likte zij haar schaamlippen en dan weer zoog zij aan haar klitje, maar niets werd overgeslagen. Dit is geen toeval, dit is min of meer bewust gepland en hoe vreemd ook, ik word overvallen door een rust die mijzelf verbaasd. Ik ken haar traditionele Surinaams-Hindoestaanse ouders en weet dat het leven voor een jonge vrouw als Nalini heel anders is dan voor de meeste Vakantie sex vingeren in kut vrouwen van haar leeftijd. Score van dit verhaal: Met een van verbazing vertrokken gezicht kijkt Nalini als gehypnotiseerd naar het scherm, ze lijkt totaal niet meer te beseffen dat ik ook nog in de kamer zit. Alsof ze een knop heeft omgezet. Lekker jong en geil wortel sex

Zonder dat ik er iets tegen kon doen, stond ik hen aan te staren. Zowel bij Marije als bij Inge, waren hun tepels duidelijk door de natte stof van de BH heen te zien en door de dunne stof van hun slipjes tekenden hun kutjes zich genadeloos af.

Plotseling keken zij elkaar aan en beseften toen pas dat zij ongewild met hun intiemste details liepen te pronken. Als vanzelf sloegen zij een arm voor hun borsten en een hand voor hun kutje. Zelf maakte ik mij voornamelijk zorgen over mijn groeiende erectie en snel draaide ik mij om. Ik hoorde de meiden een beetje smoezelen en wist mij geen raad tot ik de stem van mijn zus hoorde die mij vroeg mij om te draaien.

Met de handen voor mijn geslacht draaide ik mij om en keek naar twee poedelnaakte meiden. Mijn pik duwde mijn handen vooruit en onzeker keek ik eerst naar de harde tieten met lange roze tepels van Inge en toen naar de iets grotere borsten van mijn eigen zus. Langzaam zakten mijn ogen naar hun kruis waar ik bij beiden een streepje schaamhaar ontdekte.

Blijkbaar stond ik nogal knullig te kijken want allebei begonnen ze te grijnzen. Geroutineerd lachend liepen ze heupwiegend op mij af en terwijl mijn zus mijn beide handen pakte en deze optilde, trok Inge in een ruk mijn short naar beneden.

Mijn fiere paal floepte de vrijheid tegemoet en als op afspraak deden beide meiden een stap terug, keken naar mijn stijve lid en knikten goedkeurend. Mijn staaf werd zo mogelijk nog harder in haar strelende hand en ze fluisterde in mijn oor. Ontken het maar niet.

De stevige tieten van mijn zus priemden in mijn borstkas en het puntje van haar tong likte mijn oor. Plotseling voelde ik vanaf achteren een hand, tussen mijn benen door, heel voorzichtig mijn zak pakken en tegelijkertijd voelde ik nu ook twee stevige tieten in mijn rug. Over mijn schouder en naast mijn oor, zoenden de meiden elkaar en hun smakgeluidjes kietelden mijn oor. Met rustige halen trok mijn zus mij rustig maar stevig af en ik vroeg mij af waar zij dit geleerd had.

De strelende vingers onder mijn zak verhoogden het genot en binnen no-time spoten grote klodders zaad over de handen en tegen de buik van mijn zus die nog steeds in mijn nek zat te hijgen. Zachtjes trok ze nog even door tot ook de laatste restjes zaad op de vochtige bosgrond uiteen spatten. Nog nauwelijks bekomen van de schrik, hoorde ik haar zeggen: Ze masseerde haar borsten, keek mij aan en vroeg; "Nou, ben je haar klaar voor? Langzaam spreidde zij haar opgetrokken benen en voor het eerst keek ik recht in een opengesperde kut.

Mijn kanon stond op barsten en voorzichtig ging ik door de knieën. Voor mijn zus had ik even geen aandacht meer en ik kroop tussen de dijen van Inge die haar hand in mijn nek legde en mij boven op zich trok. Haar hand dirigeerde mijn harde pik naar haar gleufje en terwijl zij mij begon te zoenen, voelde ik het topje van mijn eikel tegen haar schaamlippen botsen.

Ze legde haar vinger boven haar klitje en trok zo haar schaamlippen iets verder open. Hoewel ik duizelig was van geilheid, behield ik mijn kalmte en voorzichtig drong ik haar nauwe grotje binnen.

Inge kwam mij met stootbewegingen tegemoet en al gauw lagen wij in eendrachtige samenwerking heerlijk te wippen. De wetenschap dat mijn stijve lul in een meisjeskut op en neer bewoog en het heerlijke gevoel om voor het eerst echt te neuken, was onbeschrijfelijk. Steeds sneller begon ik te bewegen en Inge bewoog met mij mee tot zij sneller begon te ademen en ik krampen van genot mijn ballen deden samentrekken. Steunend kregen wij vrijwel tegelijk ons orgasme en pas toen mijn zus naast Inge knielde en haar zoende, was ik weer bewust van haar aanwezigheid.

Hijgend rolde ik van Inge af en staarde op mijn rug naar de blauwe lucht mij nauwelijks nog bewust van de wereld om mij heen. Ik verwachte een reactie, een woord een geluid, maar er gebeurde niets. Minutenlang lag ik na te hijgen tot ik Inge zachtjes hoorde kreunen.

Ik kroop overeind en zag hoe mijn zus tussen de benen van Inge gebukt zat en haar kutje likte. Dan weer likte zij haar schaamlippen en dan weer zoog zij aan haar klitje, maar niets werd overgeslagen. De aanblik van de strakke kont van mijn geile zus en de opengesperde flamoes van Inge maakte mij zo geil dat ik mijn derde erectie van de dag kreeg.

Misschien is het alleen een idee maar het lijkt minuten te duren voor ik in staat ben iets te zeggen of te doen. Als versteend blijft Nalini naar mijn pik kijken die daardoor alleen nog maar harder wordt. Met mijn vingertoppen streel ik mijn staaf terwijl ik Nalini strak aankijk om haar reactie te peilen. Ze verroert zich niet.

Dan begin ik,heel traag, voorzichtige trekbewegingen te maken. Nog steeds geen enkele reactie. Ik glimlach en, tot mijn eigen verbazing, presteer ik het om te zeggen: Dit is toch wat je wil? Nauwelijks voelbaar raken haar vingertoppen de huid van mijn knalharde pik maar het is genoeg om mijn lichaam te doen gloeien. Om mij te kunnen aanraken, heeft Nalini voorover moeten buigen en is zij opgestaan van de bank en ook ik sta op. Een beetje geschrokken kijkt zij mij aan en trekt haar hand terug.

Onmiddellijk pak ik haar dunne pols en breng haar hand weer naar mijn pik. In haar ogen zie ik een mix van emoties. Angst maar ook opwinding, onzekerheid maar ook vastberadenheid, ze worstelt duidelijk met haar gevoelens en een klein stemmetje, diep binnen in mij, fluistert: Ik voel hoe haar vingers zich direct rond mijn lange lat sluiten en weet dat ik de juiste snaar heb geraakt.

Tergend langzaam breng ik mijn hoofd in haar richting en terwijl zij haar ogen sluit en haar lippen zich als vanzelf licht openen, fluister ik nog snel: Ik begin onmiddellijk wild te tongen en breng ondertussen haar hand weer naar mijn stijve leuter die zij weer had losgelaten op het moment dat ik mijn geile belofte uitsprak.

Mijn zoen wordt verrassend gulzig beantwoord en alleen omdat ik weet dat het een hoger doel dient, ben ik staat om mij na enige tijd los te rukken van Nalini's heerlijke mond.

Als ik mij naakt in de stoel laat zakken om toe te gaan kijken hoe mijn buurmeisje zich uitkleedt, zie ik enige aarzeling. Terwijl ik mijn immens stijve paal vastpak en er eens goed voor ga zitten, hoor ik mijzelf bassen: Eigenlijk ben ik iemand die van mening is dat seks plezier voor twee of meer zolang dat plaatsvindt op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds respect, maar ik heb het gevoel dat de situatie erom vraagt dat er in dit geval iemand duidelijk de leiding neemt.

Ondanks haar leeftijd, is het volstrekt duidelijk dat het voor Nalini allemaal nieuw is en dat ze wordt heen en weer geslingerd tussen een brandend verlangen en nieuwsgierigheid enerzijds en angst voor het onbekende en een innerlijke weerstand door haar afkomst anderzijds. Verwachtingsvol kijk ik naar haar en ik zie haar handen trillen als zij zich uiteindelijk toch langzaam begint uit te kleden.

Afgezien van mijn keiharde staaf, probeer ik de opwinding die zich van mij meester maakt, zo goed als mogelijk te camoufleren. Als zij uiteindelijk naakt en met gesloten ogen voor mij staat, weet ik dat ze er klaar voor is.

Kleine maar keiharde tietjes waarvan de ongelooflijke lange harde en donkere tepels verraden hoe opgewonden ze is. Lange benen, slanke heupen en een schitterende gladde en egaal lichtbruine huid. De enorme dot gitzwart poetskatoen die zich op haar onderbuik bevindt is het enige wat ervoor zorgt dat het beeld niet perfect is. Ik sta op, strek mijn hand uit die aarzelend wordt geaccepteerd door Nalini.

Dan trek ik haar met een ruk naar mij toe en grijp tussen haar benen. Even later staan we in de badkamer en zeg ik tegen Nalini dat ze op de rand van het bad moet gaan zitten. Als ik schaar, scheerschuim en scheermesje heb gepakt, kniel ik voor haar neer, glimlach naar haar en zeg: Als alles redelijk gekortwiekt is en ik haar schaamlippen eindelijk een beetje kan zien, smeer ik rijkelijk scheerschuim over haar onderbuik en begin haar te scheren. Als ik naar voren buig en de binnenzijde van haar dijen begin te scheren, zie ik haar donkere kutje zich vlak voor mijn ogen openen.

Ik kan mij nauwelijks bedwingen om mij er niet op te storten maar ik houd mij in. Voorzichtig scheer ik haar schitterend gevormde schaamlippen en de omgeving van haar goddelijke klitje net zolang tot alles glad is en dan smeer ik haar naakte kutje in met babyolie. Ik begin haar schaamlippen te strelen en haar benen gaan steeds verder uit elkaar, Als ik een vinger in haar kutje laat glijden, merk ik dat die kletsnat is en als ik nog verder naar voren buig en haar knopje begin te likken, hoor ik haar zachtjes kreunen.

Steeds sneller gaat mijn vinger in haar strakke poesje op en neer en als ik een tweede vinger toevoeg en het tempo nog eens opvoer, gaat ze steeds sneller ademen. Maar daar neem ik geen genoegen mee. De reactie komt direct. Als ik even snel opkijk, zie ik dat Nalini met gesloten ogen en zwaar ademend zit te genieten. Al redelijk snel en voor mij totaal onverwacht, stokt haar adem, slaakt ze een diepe grom en duwt mijn hoofd keihard tegen haar druipende grotje.

Als ik ben opgestaan zit ze verdwaasd op de rand van het bad met een blik in haar ogen of ze amper kan begrijpen wat haar net is overkomen. Om haar niet de kans te geven zich te bedenken en om het moment optimaal te benutten, pak ik mijn stijve pik en breng die voor vlak voor haar gezicht. Geschrokken kijkt ze eerst naar die grote dikke pik vlak voor haar en vervolgens naar mij. Langzaam openen haar lippen zich en ik duw mijn bekken naar voren.

Een beetje onhandig probeert Nalini de eerste aarzelende stappen op het pijppad te zetten. Als ik haar heb uitgelegd hoe en wat ze moet doen, gaat het al iets beter. Niet echt goed natuurlijk maar het idee dat zij mijn stijve pik in haar mond heeft, is op dat moment belangrijker dan het genot dat zij mij fysiek schenkt.

Na een tijdje zeg ik dat genoeg is want ik wil mijn kruit niet te vroeg verschieten. Om haar een beetje op haar gemak te stellen maar ook omdat ik het zelf gewoon erg lekker vind, begin ik haar weer te zoenen. Ik leg eerst mij handen op haar kont en trek de konthelften een beetje uit elkaar maar als ik haar harde tepels in mijn borstkas voel prikken, gaan mijn handen naar voren en daarna naar boven.

Ik ga achter haar staan, duw mijn harde pik tegen haar naakte rug en pak, vanaf achteren, haar lange harde tepels tussen duim en wijsvingers. Ik trek er licht aan en Nalini draait haar hoofd naar achteren om mij te zoenen, Buiten onze wederzijdse monden, vinden onze tongen elkaar in een woeste, wilde dans.

Ik zie hoe mijn directheid haar laat schrikken maar dat is nou net mijn bedoeling. Heel bewust beschrijf ik in detail wat ik wil doen en gebruik daarbij woorden die Nalini normaliter zouden hebben doen blozen. Als ik even later in de woonkamer tegen Nalini zeg dat ze achterover op de tafel moet gaan liggen, haar benen moet spreiden omdat ik haar wijd open gesperde kale kutje goed wil zien en ze doet het onmiddellijk, weet ik dat ik mijn doel bereikt heb.

Mijn mooie, onbereikbare buurmeisje is niet alleen bereikbaar geworden maar is ook op slag veranderd in een heerlijk geil en gewillig sletje. Ik neem plaats tussen haar dijen schuif naar voren en heel voorzichtig duw ik mijn eikel tussen haar schaamlippen. Haar ranke bovenlichaam wijst schuin omhoog. Haar kont ligt op de rand van de tafel en haar gespreide benen hangen naar beneden.

Ik zie hoe zij, met een mengeling van angst, opwinding en ongeloof toekijkt hoe mijn purperen knop haar schaamlippen langzaam uiteen duwt.

Haar tepels staan recht vooruit, als twee kleine kruisraketjes die op het punt staan te worden afgevuurd.

Ik leg mijn handen op haar dijen en duw mijn grote, dikke en snoeiharde pik millimeter voor millimeter haar immens strakke schede binnen.

Ze hapt naar adem en kijkt met schrikogen naar de plek waar haar schaamlippen zich rond mijn stam knellen. Ben ik de eerste? Haar aanvankelijk timide klinkende “ja”veranderd in een schreeuw als ik haar maagdenvlies met een krachtige stoot doorboor. Heel kort stribbelt Nalini een beetje tegen maar als ik stug blijf doorgaan, veranderen haar bewegingen van tegenwerkend naar coöperatief.

Haar mond staat open en in haar ogen staat zowel ongeloof als opwinding te lezen. Ze beweegt zelfs haar heupen licht naar voren en kantelt, telkens als ik haar diep penetreer, haar bekken. Ik hoor een diepe grom. Vertwijfeld kijkt Nalini me aan en ik pak haar tepels tussen duim en wijsvingers. Haar kleine tietjes zijn net twee kegeltjes als ik aan haar tepels trek en terwijl ik haar steeds sneller en dieper neuk.

Wat lekker, wat is dit lekker. Wil je geneukt worden door mij? Spuit me vol, toe dan Ineens wordt mij duidelijk dat dit was waar het arme meisje al tijden van had gedroomd. Ik had alleen maar in werking gezet wat al jaren onder de oppervlakte borrelde. Mijn mooie buurmeisje was een slapende vulkaan van wellust en ik had de mazzel toevallig op het juiste moment en de juiste plaats te zijn.

Het is een fantastische ervaring om mee te maken. Afgezien van het megageile beeld van een naakte Nalini die met wijd gespreide benen en open gesperd kaal kutje ruggelings op een tafel ligt terwijl mijn dikke pik tussen haar, tot nu toe, maagdelijke schaamlippen heen en weer schuift, is er ook nog de wetenschap dat ik de eerste ben die haar strakke schede mag binnendringen. Dat zij mijn buurmeisje is die ik heb zien opgroeien en het besef dat de jonge vrouw waar ik rücksichtslos mijn lusten op sta te botvieren, een voor haar levensgroot taboe seks voor het huwelijk doorbreekt, maakt dat deze erotische belevenis alle voorgaande overstijgt en dan heb ik het nog niet eens gehad over ons leeftijdverschil.

Het frêle lichaam van mijn getinte buurmeisje begint alle teken te vertonen van een naderend orgasme en terwijl ik weer haar tepels vastpak en er aan trek, voer ik het tempo op.

Shemale zoekt squirtende kut

Sex drenthe wijd opengesperde kut

: Sex drenthe wijd opengesperde kut

OUWE WIJVEN SEX GRATIS NEUKEN VANAVOND Gratis sex in zwolle geile omaatjes
Sex drenthe wijd opengesperde kut 613
Betaalde sex zwolle neuk standen Natte kut van oma gratis sex ca
SEXDATE VOOR GELD EROTISCHE MASSAGE GOUDA 404
GLAD GESCHOREN VAGINA SPUITENDE ORGASME Vaderneuktdochter vrouw zoekt man sex

@ 2017 Esol Theme powered by WordPress Developed by ASIATHEMES